Topul celor mai ciudate joburi: mirositor de axila si masturbator de animale

Scris de , pe 26. 03. 2011, acum 3 ani, 5 luni

Majoritatea oamenilor nu sunt multumiti cu jobul pe care il au. Insa, exista cateva meserii pe care cu siguranta nu am vrea niciunul dintre noi sa le facem. In topul celor mai ciudate meserii intra si cele de  masturbator de animale, degustator de mancare de animale, colector de venin sau mirositor de axila.

1. Degustator de mancare pentru animale

Tuturor ne plac animalele insa hrana specifica pentru ele trebuie sa fie analizata tot de oameni pentru ca animalele nu ne pot comunica daca este buna sau rea. Astfel ca, persoanele care se angajeaza ca degustator de manacare pentru  animale gusta fara a inghiti hrana si analizeaza aspectul si textura.

2. Masturbator de animale

Animalele sunt adesea supuse inseminarii artificiale astfel ca trebuie sa existe si oameni care sa colecteze sperma de anmale. Acesti anagajati utilizeaza dispozitive electrice pentru masturbarea animalelor.

 3. Colector de venin

Veninul serpilor este utilizat in fabricarea unor medicamente. Exista oameni care in fiecare zi lucreaza cu serpi si colecteaza venin de la acestia.

4. Mirositor de axila

Deodorantele pe care multi dintre noi le adora supun diferite persoane unei meserii dezgustatoare si mirositoare. Exista oameni care se angajeaza pentru a mirosi la intervale fixe de timp axila celor care testeaza deodorantele noi pentru a observa cat de bine persista noile produse.

5. Curatator de voma sau de wc-uri

Parcurile de distractii angajeaza oameni care sa curete voma dupa vizitatori. Aceasta este singura responsabilitate a acelor angajati. Dar mai multi sunt cei care curata wc-urile din diferite locuri publice in difere conditii.

 6, Curatator de schelete

Pentru ca noi sa vedem la muzee exponate cat mai stralucitoare si curate, exista oameni care le spala, le sterg si le lustruiesc.

7. Incalzitor de paturi

Exista hoteluri de lux care anagajeaza incalzitori de paturi. Acesti angajati pot merge sa incalzeasca pentru cateva minute lenjeria de pe paturile clientilor daca acestia din urma cer acest serviciu.

8. Mascota

Indiferent de cate grade sunt afara persoanele care lucreaza ca mascote sunt nevoite sa poarte costume ciudate si foarte groase care starnesc amuzamentul celor din jur.

Altfel, destul de multi oameni au joburi cel putin ciudate:

Sursa: Tiptopten
Sursa foto: Tiptopten

Etichete: , , , , , ,

Elefant.ro - Premium

Comentarii (1)

 

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.