„Omul cu o singura aripa” da tonul aniversarii Teen Media

Scris de

Afis omul cu o singura aripaTeen Media sarbatoreste maine, 4 septembrie, incepand cu orele 19 la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara din Bucuresti doi ani de activitate prin spectacolul „Omul cu o singura aripa” de Matei Visniec. In fata publicului vor  performa actori exclusiv amatori, care vor pune in scena o seara de teatru complet: actorii ce vor fi parte a stagiunii 2011- 2012 a Teatrului in Culise, muzica  originala Constantin Grajdian, interpretata live de Backstage Quartet, dans si regia semnata de Cristian Bajora.

Piesa incita publicul la intrebari: curajul zborului cu o singura aripa sau viata terestra cu un brat si o aripa? Prins intre oniric si terestru, omul cu o singura aripa asteapta publicul sa-i dezlege misterul, descoperind treptat indicii in fiecare cadru. Spectacolul este o cautare comuna a raspunsurilor intre actori si public. Oricine dintre cei din public se poate identifica cu rolul si evolutia actorilor- amatori de teatru care au transformat pasiunea in arta. Spectacolul se anunta a fi viu si colorat, incitant si amuzant, un joc scenic care implica spectatorul in actiunea piesei.

Dupa caderea cortinei, aniversarea continua printr-un party la In Culise Teatru Pub. O seara intreaga dedicata aniversarii a doi ani de Teen Media in care se vor intalni publicul, actorii, organizatorii si prietenii Teen Media.

Biletele se pot cumpara de la In Culise Teatru Pub (Strada Stefan Mihaileanu, nr.53 – zona Foisorul de Foc). Pentru mai multe detalii sunati la:  021.320.20.59

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Renne.ro

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.