Sediul central Vienna Insurance Group devine opera de arta

Scris de

Timp de aproximativ zece saptamani, pana la mijlocul lunii septembrie 2011, artista austriaca Xenia Hausner va transforma infatisarea sediului central Vienna Insurance Group (VIG), infasurandu-l bucata cu bucata intr-un nou ambalaj. Lucrarea se numeste Un sentiment de familie si va acoperi toate cele patru laturi ale cladirii.

Astfel, VIG isi continua si in 2011 un proiect indraznet, sustinand angajamentul companiei de a promova arta contemporana.

Este pentru a patra oara cand sediul central se transforma, pana acum acest lucru fiind infaptuit de Christian Ludwig Attersee cu lucrarea sa Don Giovianni, Robert Hammerstiel si Tower of Life and Hubert Schmalix cu Tower in blossom.

Günter Geyer, CEO al Vienna Insurance Group, se declara entuziasmat de acest proiect si de modul in care locuitorii din Viena, precum si un numar mare de turisti vor putea admira o asemenea lucrare.

Xenia Hausner a inceput sa picteze in 1990 si in prezent foloseste din ce in ce mai mult tehnicile de cross-media in activitatea sa. In toamna acestui an, faimosul Muzeu de Arta Shanghai va gazdui o expozitie dedicata in totalitate artistei.

“Imaginea mea vorbeste exclusiv de valorile din viata noastra care nu pot fi masurate in termeni de bani: dragoste si legaturi de familie, solidaritatea dintre generatii, sau mai bine zis, un sentiment de familie. Aceste idealuri sunt pilonii esentiali care leaga societatea noastra si dau un sens al vietii noastre “, a explicat Xenia Hausner.

Compania Vienna Insurance Group este una dintre cele mai importante in domeniul asigurarilor. Pe langa sediul central din Viena, VIG activeaza in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Belarus si Italia.

 

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.