A patra parte din “Piratii din Caraibe” se filmeaza in Hawaii

Scris de

Jack s-a intors! Johnny Depp este din nou echipat cu dreaduri in timpul filmarilor pentru cel de-al patrulea film al francizei “Piratii din Caraibe”, “On Stranger Tides”.

Numaratoarea inversa pentru aparitia mult asteptatelor aventuri ale faimosului capitan Jack Sparrow a pornit dupa ce Johnny Depp a inceput filmarile in Hawaii.

Depp in varsta de 47 de ani, revine in hainele din piele ponosita, cizmele, bandana si peruca cu dreaduri ale capitanului Sparrow, pentru o recompensa de 50 de milioane de dolari.

Notabila este absenta actorilor Orlando Bloom si Keira Knightley (Will Turner şi Elizabeth Swann), care va fi compensata de aparitia frumoasei actrite Penelope Cruz.

Filmul ii va reuni pe Johny si Penelope, care au mai jucat ca iubiti in pelicula Blow (2001). De aceasta data, Penelope va juca rolul unei frumoase din trecutul capitanului.

Mai mult, publicul masculin va savura aparitia supermodelului australian de 22 de ani, Gemma Ward, care joaca rolul unei sirene. O alta surpriza a peliculei, este actorul Englez Ian McShane, in rolul piratului Blackbeard.

Lansarea celei de-a patra parti din Piratii din Caraibe va avea loc in 2011.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.