Brad Pitt: “Mariajul cu Jennifer Aniston a fost o prefacatorie”

Scris de

brad pittBrad Pitt a acordat un interviu revistei Parade in care a criticat casatoria cu fosta sa sotie, Jennifer Anston.

“Mi-am petrecut anii ’90 incercand sa ma ascund si sa ingrop cacofonia asta care se numeste ‘celebritate’. Incepuse sa-mi fie sila de mine cand ma vedeam ca stau pe canapea, fumez un joint si ma feresc de lume. Deveneam din ce in ce mai patetic.

Era clar ca voiam sa fac un film despre o viata interesanta, insa eu insumi nu duceam un trai extraordinar. Poate casatoria mea cu Aniston a avut o parte din vina. Incercam sa ma prefac ca mariajul nostru este altceva decat in realitate”, a declarat Brad Pitt.

Ulterior, actorul a negat speculatiile vehiculate in presa conform carora aceasta declaratie era un atac la adresa fostei sale sotii. El a declarat ca, de fapt, incerca sa o laude pe Aniston, iar faptul ca se simtea mizerabil in acea perioada nu are legatura cu ea.

Sursa: Hollywood Reporter
Sursa foto: Pic Gifs

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.