Daniel Craig si Rachel Weisz s-au casatorit

Scris de

Noul James Bond, Daniel Craig, si actrita din “Mumia”, Rachel Weisz, s-au casatorit in secret miercurea trecuta, la New York. La ceremonie au participat doar patru persoane.

PR-ul actorului a confirmat presei americane casatoria dintre cei doi, dar nu a vrut sa ofere mai multe detalii. Reporterii au reusit sa afle totusi ca cele patru persoane prezente au fost Ella, fiica de 18 ani a lui Craig, dintr-o relatie precedenta, Henry, fiul actritei Weisz si al lui Darren Aronovsky, regizorul filmului “Lebada Neagra” si alti doi prieteni de familie.

Cei doi actori sunt prieteni de ani buni, insa s-au apropiat pe timpul platoului de filmare al lungmetrajului “The House Dream”, unde joaca rolurile de sot si sotie. Ei au incercat sa-si tina relatia departe de ochii presei, negand orice legatura amoroasa atunci cand erau intrebati.

Suspiciunile au aparut atunci cand au fost surprinsi impreuna la cumparaturi, intr-un mall din Londra si s-au adeverit de Craciun, cand au fost vazuti tinandu-se de mana.

Inainte de a forma un cuplu, atat Rachel Weisz, cat si Daniel Craig avusesera relatii de lunga durata, fara a fi casatoriti. Actrita a convietuit noua ani cu regizorul Arronovsky, iar Craig fusese logodit cinci ani cu Satsuki Mitchell.

Rachel Weisz a jucat si in filmul “Fantana”, iar Craig va fi vazut in filmele “Bond 23” si “The Girl With The Dragon Tattoo”, ultimul fiind lansat anul acesta.

Autor: Alexandra Lopotaru

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: MomDot

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.