De pe ecran, pe scena – nominalizarile pentru Premiile Laurence Olivier

Scris de

Rachel_WieszPremiile Laurence Olivier pentru lumea teatrului englez si-au anuntat nominalizarile pentru editia din acest an. Cateva nume din cinematografie au aparut si pe listele care onoreaza reprezentatiile pe scena. Jude Law, spre exemplu, este nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru rolul din piesa “Hamlet”, candidand impotriva altui nume cunoscut la Hollywood, James McAvoy.

Pentru titlul de Cea mai buna actrita, Rachel Weisz si Gillian Anderson se vor lupta alaturi de alte trei prezente feminine. Keira Knightley este si ea nominalizata pentru rolul secundar din piesa “The Misanthrope”.

Un alt personaj cunoscut intrat in cursa pentru premiile Laurence Olivier este Rowan Atkinson, faimos pentru seria Mr. Bean si Melanie C, fosta compenenta a trupei Spice Girls.

Presedintele Societatii Teatrelor Londoneze a declarat ca anul precedent a prilejuit punerea in scena a opt noi spectacole, aducand in lumina reflectoarelor numeroase nume noi. Acestora li s-au alaturat si cateva talente de la Hollywood, iar prezenta acestora pe afise a asigurat probabil mai multi spectatori.

Lista completa a nominalizarilor o puteti vedea aici.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.