Lady Gaga conduce nominalizarile Video Music Awards

Scris de<div style=Soft Cialis online

Lady Gaga si Beyonce” width=”150″ height=”150″ />Lady Gaga a atins un nou record. De data aceasta este vorba de recordul de 13 nominalizari la Video Music Awards (VMA), surclasandu-l astfel pe rapper-ul american, Eminem, care a obtinut doar opt.

Cantareata de muzica pop este nominalizata de doua ori la premiul pentru videoclipul anului, cu melodiile Bad Romance si Telephone, ultima fiind un featuring cu Beyonce.

“In mod ironic, sunt chiar mult mai mandra pentru ca este un numar ghinionist, 13”, a spus Lady Gaga despre numarul mare de nominalizari.

Eminem va concura impotriva lui Lady Gaga pentru categoria videoclipul anului cu melodia Not Afraid, in timp ce Florence and The Machine se afla de asemenea in cursa cu melodia Dog Days are over.

Melodia Telephone a fost nominalizata la mai multe categorii, inclusiv Cea mai buna colaborare, unde se afla in competitie cu piesa lui Jay-Z si Alicia Keys, Empire State of Mind.

“Dumnezeu m-a pus pe pamant pentru trei motive: pentru a face muzica tare, videoclipuri gay si bufnituri date naibii”, a mai afirmat cantareata.

Ceremonia de premiere urmeaza sa aiba loc in Los Angeles, pe 12 septembrie.

Sursa: BBC
Sursa foto: Desperate Journalism

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] record dupa record, iar de aceasta data, s-a remarcat la opt categorii din 13 la care a fost nominalizata la Premiile MTV┬áVideo Music Awards. Cantareata a plecat acasa chiar si cu trofeul pentru Cel mai […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.