Lady Gaga si Miley Cirus, cele mai tinere bogatase ale Hollywoodului

Scris de

Miley Cirus, cea mai tanara bogatasa a HollywooduluiJumatate dintre cele mai bogate vedete de la Hollywood au sub 30 de ani. Lady Gaga, Miley Cyrus, Taylor Swift si Beyonce sunt tinerele cu cele mai mari incasari in 2009. Impreuna ele au castigat aproape 200 de milioane de euro, asigurandu-si un loc in topurile revistei Forbes.

Totusi, nici castigurile insumate ale celor patru nu o pot devansa pe Oprah Winfrey de pe primul loc din topul celor mai bogate vedete. La 56 de ani diva a castigat singura 203 milioane de euro. Beyonce (29 de ani) este a doua in top, dar cu o suma mica pe langa cea a lui Winfrey, 56 de milioane de euro. Britney Spears (28 de ani) se agata si ea de locul trei, cu 41 de miliioane.

Lady Gaga (24 de ani) a intrecut-o pe Madonna la castiguri, cu 40 de milioane, plasand-o pe diva pop pe locul cinci. Madonna a incasat anul trecut “doar” 37 de milioane. Pustoiaca de 17 ani Miley Cirus, este cea mai tanara vedeta din top zece, cu 30 de milioane de euro.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.