Modele VS Gadgeturi: Andreea Tonciu – Steak Button

Scris de

Pentru ca nu a vrut sa se lase eclipsata de dezastre naturale, scandaluri politice si concurenta acerba, reprezentata in perioada actuala de fosta doamna Pepe, Andreea Tonciu a facut un sacrificiu imens si s-a despartit de iubit. Totul pentru a se pastra in prim planul mondenitatilor. Cu un asa devotament, ne face placere sa o aruncam direct in lupta, unde oponent ii va fi un produs deosebit de util amatorilor de gratare, la iarba verde sau in parcarea din spatele blocului: Steak Button.

Andreea TonciuAndreea Tonciu

Puncte forte:
– O puteti lua cu voi in orice zona periculoasa, pentru ca are mahalaua in sange. Nu uitati sa o accesorizati cu o punga de popcorn, ca sa aveti ce face in caz de scandal. Spectacolul este garantat.
– Pentru cei cu pasiuni mai animalice, umbla zvonul ca nici macar un atlet bine pregatit nu e in stare sa o satisfaca. Indraznim sa sugeram schimbarea pozitiei in doggy style, fapt ce ar putea spori virilitatea partenerilor.Andreea Tonciu
– Vesnica asistenta tv.

Puncte slabe:
– Desi numai slab nu e, ne vedem nevoiti sa bifam aici nasul Andreei.
– Numele sau de familie e o anagrama pentru ciontu, un atribut al punctului slab precedent.
– Spre deosebire de Pinocchio, e deja prea tarziu ca sa se mai transforme intr-o fata adevarata.

Termometru de fripturiSteak Button

Puncte forte:
– Acum ca a ajuns primavara si la noi, dupa cum olfactiv ne semnalizeaza vecinii in gradina blocului, un gratar e solutia perfecta pentru a sarbatori scaderea facturilor la caldura. Daca vrei sa iasa pe gustul tau, poti folosi acest gadget pentru a vedea exact in ce stadiu de ardere se afla halca de carne in care abia astepti sa-ti infigi dintii: in sange, medie, sau bine prajita.
– Un set de 4 termometre costa doar 20 de dolari.

Puncte slabe:
– Dupa o pauza mare de gandire, nu am gasit decat unul: nu se poate folosi iarna, decat pe o insula exotica.

Asemanari: Ambele sunt simpu de folosit.

Deosebiri: Unul se infige, in celalalt se infige.

Concluzia: Daca va plac scandalurile, mondenitatile si viata agitata, daca vreti sa fiti vanati de paparazzi chiar si cand faceti un gratar in mijlocul salbaticiei, domnisoara Tonciu e numai buna. Pentru cei ce gandesc cu stomacul si pentru cei care cred ca dragostea nu tine de foame, Steak Button e recomandarea noastra.

Sursa: Renne
Sursa foto: Sur la table

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.