Natalie Mendoza paraseste musicalul “Spider-Man”

Scris de

Michael Cohl, producatorul general al musicalului de pe Broadway ” Spider-Man: Turn Off the Dark”, a anuntat oficial ca actrita Natalie Mendoza va parasi show-ul.

Mendoza, care a intruchipat personajul mitic al femeii-paianjen Arachne, a suferit un accident in timpul primei previzualizari a spectacolului din noiembrie si nu a mai fost vazuta pe scena din 20 decembrie. Zvonuri despre plecarea actritei au existat inca de la inceputul acestei saptamanii, dar nici ea, nici Cohl sau regizorul Julie Taymor nu au comentat pe aceasta tema la momentul respectiv.

Din declaratia emisa joi, reiese ca plecarea Nataliei a fost decizia sa proprie. “A fost o alegere dificila si regret ca ma aflu in imposibilitatea de a mai continua spectacolul Spider-Man din cauza recuperarii mele. Le doresc celor din echipa sa aiba un succes enorm cu aceasta productie”, a declarat actrita.

“Natalie este o actrita talentata. Am apreciat contributia ei la spectacol si ii dorim toate cele bune”, precizeaza regizorul Julie Taymor.

O inlocuitoare pentru Mendoza nu a fost numita imediat, desi se presupune ca va fi vorba despre America Olivo, dublura sa. Unul dintre purtatorii de cuvant ai productiei “Spider-Man” a declarat ca echipa de creatiei nu va mai avea comentarii suplimentare cu privire la plecarea Nataliei.

Muzicienii Bono si The Edge, care au compus versurile si muzica pentru spectacol, sunt asteptati saptamana viitoare in New York pentru a mai revizui cateva scene impreuna cu regizorul Julie Taymor.

Spectacolul ” Spider-Man: Turn Off the Dark” se va juca in premiera pe 7 februarie la teatrul Foxwoods.

Autor: Gabriela Harpes

Sursa: New York Times
Sursa foto: bscreview.com

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.