Udrea‚ ”calare” pe 3,7 miliarde de euro

Scris de

xin_46201070419182653021526Elenei Udrea (36 de ani – foto), ministru controversat din cabinetul Boc IV, va avea pana in 2013 la dispozitie fonduri europene pentru turism si dezvoltare in valoare de 3,7 miliarde de euro. Numirea sa a deranjat puternic liderii de opinie din intreaga Europa. Mai multe voci, atat din tara noastra cat si de peste hotare, sustin ca in Elena Udrea, actualul ministru al turismului si dezvoltarii, suspectat in trecut de coruptie, nu se poate avea incredere. “O Glamour Girl administreaza miliarde de euro”, titrau germanii de la ziarul Die Welt. Ecoul numirii Elenei Udrea s-a propagat pana peste ocean. “Numirea ei i-a alarmat pe analistii europeni”, scria pe 23 decembrie agentia de presa americana UPI.elenaudrea19

Presa straina aminteste ca Elena Udrea este casatorita cu un om de afaceri controversat, putred de bogat si ca a pozat in reviste glossy. Astfel, banii platitorilor de taxe europeni ar putea ajunge pe mainile “divei” si ale asociatilor ei.

In acest caz expresia “blondes are better” cu siguranta nu se aplica. Nu ne ramane decat sa speram ca protestele europenilor vor duce intr-un final la marginalizarea acestui specimen periculos in politica romaneasca.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: ChinaNews

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.