100.000 persoane vor ca Apple sa retraga aplicatia “Gay Cure”

Scris de

Mai mult de 100.000 de persoane au semnat o petitie online, cerand celor de la Apple sa retraga o aplicatie din magazinul iTunes, creata de o organizatie crestina anti-homosexualitate.

Exodus International, care, potrivit site-ului, ofera sprijin indivizilor care vor sa se “vindece” de homosexualitate a lansat aplicatia pe 15 februarie.

Reprezentantii Truth Wins Out, o organizatie non profit care lupta impotriva extremismului religios anti-homosexuali, au declarat ca mesajul transmis de Exodus este plin de ura si bigotism.

Aplicatia este ca si o versiune portabila a site-ului Exodus. Contine un calendar de evenimente, stiri, link-uri catre paginile de socializare Exodus si filmulete. Toate acestea refleta un mesaj anti-homosexualitate si convingerea ca oamenii pot fi consiliati sa nu mai fie gay.

In ciuda petitie existente, Apple nu a retras aplicatia.

Anul trecut insa, Apple a scos de pe iTunes o aplicatie anti-homosexualitate, dupa ce doar 7.000 de persoane au semnat o petitie in acest sens. La momentul respectiv, reprezentantii Apple au motivat decizia declarand ca aplicatia era jignitoare la adresa mai multor grupuri de oameni.

Sursa: Mashable
Sursa foto: Geekpedia

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. Evgheni says:

    Daca e libertate, sa fie pentru toti. Asa cum “baieteii” cica au dreptul sa se manifeste in voie, si noi, oamenii normai, avem dreptul sa ne manifestam dezgustul fata de un comportament deviant. Maine poimaine o sa aud ca e cool sa fii necrofil, sa lingi cadavre prin cimitir.

  2. Evelina Catoi says:

    Evgheni, ce inseamna pentru tine normalitate?

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.