Anonymous a hackerit guvernul iranian

Scris de

Grupul de hackeri activisti Anonymous a spart serverele guvernamentale iraniene, furand pe parcurs 10.365 de emailuri ale ministerului Afacerilor Externe si postandu-le pentru descarcare pe The Pirate Bay.

Ba chiar membrii Anonymous au trimis cei 63 MB de fisiere organizatiilor media pentru o si mai mare umilinta a dictatorului Mahmoud Ahmadinejad. Fisierele au fost postate pe 30 mai, insa arhiva necesita o parola pentru a le deschide.

Cele mai multe sunt aplicatii de vize si pasapoarte iar unele sunt pentru intalniri legate de petrol, multe din China. Serverele iraniene au fost sub atac concentrat din partea Anonymous de ceva vreme, in special dupa alegerile fraudate din 2009. Atunci s-a lasat cu proteste stradale si oameni ucisi.
A doua aniversare a alegerilor iraniene din 2009 va fi pe 12 iunie iar Anon vrea sa isi faca simtita prezenta printr-un atac in masa de tipul DDoS, care sa puna din nou serverele iraniene guvernamentale pe butuci.

Sursa: TechSpot
Sursa foto: TechSpot

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.