Apple a vandut 7,5 milioane de tablete iPad

Scris de

Gigantul lui Steve Jobs a raportat un profit de 4,3 miliarde de dolari in ultimul trimestru si vanzari-record de peste 20 de miliarde de dolari.

Pentru prima data in istorie, Apple a depasit Microsoft la vanzari datorita liniei de gadgeturi care atrag ca un magnet.
De la lansarea din aprilie, tableta iPad s-a vandut in total in 7,5 milioane de bucati, dupa ce in primele 80 de zile compania depasise 3 milioane de exemplare livrate. In ultimele trei luni consumatorii au cumparat 14,1 milioane de iPhone 4, alte 9 milioane de iPod-uri si 4 milioane de Mac-uri. La alte succese se claseaza si faptul ca App Store a ajuns la 300.000 de aplicatii.

Rezultatele sunt cu 70% peste nivelul din acelasi trimestru al anului trecut. Steve Jobs, directorul executiv al gigantului s-a declarat “aruncat in aer” de rezultate, dar a mentionat ca mai are cativa asi in maneca: “Inca avem cateva surprize pentru restul anului”.

Miercuri compania are programata o conferinta pentru a prezenta viitoarea versiune a sistemului de operare Mac OS. In plus, iPad va ajunge si in reteaua Verizon Wireless. iPhone va fi lansat si in retelele CDMA din lume.
Verizon este cel mai mare operator telecom din SUA si lucreaza exact pe CDMA. Actualmente in SUA iPhone este distribuit doar prin AT&T.

Sursa: CNN Money
Sursa foto: acidcow.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] in magazinul online. Nu, ci de faptul ca aplicatiile se gasesc din belsug, cu miile. App Store are peste 300.000 de aplicatii iar Android Market tocmai ce a depasit 100.000. Dar acestea distrag atentia utilizatorului. Ca […]

  2. […] trecuta. Acest interval lung de aproape un an a dat ocazia Apple sa anunte, sa livreze si sa aiba vanzari-record pentru iPad, care detine 95% din piata tabletelor. Cota Apple e asteptata sa scada, din moment ce atat LG va […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.