Ask.fm este noul spatiu de joaca pentru adolescentii in cautare de sex

Scris de

E greu sa fii adolescent in ziua de azi, mai ales cand pana si bunica are cont de Facebook iar parintii s-au prins ca aplicatia Snapchat, ale carei mesaje se autodistrug, e folosita pentru sexting.

Ei bine, exista o solutie: Ask.fm e noul punct de intalnire pentru puberii si adolescentii din lumea intreaga. CNET scrie ca site-ul are 57 de milioane de utilizatori, dar jumatate dintre acestia au sub 18 ani. In aprilie, Ask.fm avea 180 de milioane de vizitatori unici, si 13 miliarde de vizualizari. Un utilizator sta, in medie, 100 de minute lunar pe Ask.fm. Zilnic alti 200.000 de oameni se inregistreaza.

Continutul postat este si el specific, de la glume stupide pana la intrebari puerile despre sex. Si, ca multe alte site-uri de pe internet, Ask.fm are si tot felul de materiale controversate, de la depresii, tulburari de hranire, ganduri sinucigase, pana la diverse batai de joc intre colegi. In fapt, site-ul a fost legat de cateva sinucideri din Europa, cum este cazul a doi pusti din Irlanda, maltratati pe site.

Fondatorii, fratii lituanieni Mark si Ilja Terebin, nu vor sa elimine acest continut, din moment ce este „sarea si piperul” site-ului, motivul pentru care Ask.fm creste in popularitate.

Ask.fm are o prezenta mare in Brazilia, SUA, Italia, Rusia, Marea Britanie, Germania, Turcia, Argentina, Polonia si Franta, si este disponibil in peste 150 de state.

Voi ce credeti, Justin Bieber are cont pe site?

Sursa: Ask.fm
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.