BlackBerry nu renunta fara lupta

Scris de

Research in Motion (RIM) isi incordeaza muschii catre Apple si Google intr-un semn ca nu doreste sa isi piarda cota de piata fara o lupta darza.

La cateva zile dupa ce a aparut un sondaj care spunea ca posesorii de BlackBerry ar dori sa treaca la iPhone si Android, au aparut stiri pe surse despre un nou telefon, de tip slider, de la compania canadiana dar si despre noul sistem de operare, Blackberry OS 6.0.

Amenintarea fantomei mobile

Primele fotografii a ceea ce pare interfata de la noul BlackBerry OS 6.0 au razbatut ieri pe internet pe site-ul celor de la BBLeaks.
Research in Motion (RIM) pare sa simta amenintarea iPhone si a Android si s-au pus pe lucru la un nou sistem de operare care sa fie personalizabil.
Fotografiile arata ca utilizatorii isi pot personaliza foarte mult pagina de start din telefoane prin folosirea de widgeturi: vremea, ultimele stiri, sport sau Twitter. Asemanarea este destul de mare cu widgeturile prezente pe Nexus One.
RIM lucreaza deja la BlackBerry OS 6.0, dar nicio confirmare oficiala nu a fost facuta pentru autentificarea fotografiilor.

Mister T, gata de intrare

In alta ordine de idei, RIM este pe cale sa lanseze in aprilie si noul sau telefon slider cu numele de cod “Mr. T” sau BlackBerry “Talladega”. Niciun anunt oficial nu a fost facut, insa directorul unei companii care furnizeaza componente pentru BlackBerry a declarat pentru site-ul coreean Joins.com ca va furniza componente pentru sliderul care va fi lansat in aprilie, scrie Endgadget, citat de PC World. Stirea a fost preluata pana si de Reuters.

Stirile privind cele doua produse au sosit la cateva zile dupa ce presa a publicat un sondaj potrivit caruia 4 utilizatori de BlackBerry din 10 vor sa migreze spre iPhone iar 3 din zece pentru Android.

BlackBerry are o cota de 43% in SUA, urmat de iPhone cu 25,1%, Windows Mobile cu 15,7% si Android cu 7,1%.

Sa fie acesta noul BlackBerry OS 6.0?

Sursa: RENNE
Sursa foto: www.cio.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. […] al treilea a fost adjudecat de Palm Pre si al sau webOS. Blackberry Storm 2 a performat si el bine la testul mediu dar semnalul are intreruperi la atingerile slabe. […]

  2. […] Desi scurgeri de informatii si chiar fotografii au aparut pe internet cu celebrul Pearl, RIM l-a prezentat oficial exact astazi. Pearl 3G va fi primul smartphone al companiei canadiene care ca avea suport 802.11n WiFi, pe langa cele 802.11b si g. In plus, are o camera de 3,2 megapixeli, GPS, memorie interna de 256 MB dar care poate fi extinsa cu un carc micro SD pana la 32 GB. Dispune de functionalitati HSDPA si un display de 360 x 400 pixeli. In plus, vine cu doua variante de tastatura, una numerica de 14 taste si traditionala SurePress cu 20 de taste. Nicio vorba despre varianta cu tastatura QWERTY. […]

  3. […] daca a lansat astazi noul telefon inteligent cu slider Torch 9800, ce ruleaza sistemul de operare BlackBerry OS 6, Research in Motion (RIM) inca nu are […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.