CallPoint powered by TELUS devine TELUS International Europe

Scris de

TELUS International Europe, cunoscuta anterior sub numele de CallPoint powered by TELUS, devine azi divizia europeana a TELUS International. TELUS International este o companie din Canada ce ofera servicii inovatoare de relatii cu clientii pentru unele dintre cele mai mari companii din domeniile tehnologie, telecomunicatii, financiar si utilitati la nivel global. CallPoint s-a alaturat TELUS International in 2012.

“TELUS International Europe va fi condusa de catre Xavier Marcenac si va pune la dispozitie o experienta inovatoare in relatia cu clientii, prin spirit de echipa, inteligenta si o cultura organizationala care pune clientul pe primul loc”, a declarat Jeffrey Puritt, Presedinte TELUS International. “Echipa noastra din Europa ofera servicii in peste 30 de limbi, ceea ce este un lucru impresionant”.

“Operand acum sub numele de TELUS International Europe, vom continua sa intarim prezenta pe continent a TELUS International si sa oferim, cu adevarat, o capacitate de livrare la nivel global si capabilitati multilingvistice suplimentare pentru clienti oriunde in lume. TELUS International Europe ofera infrastructura globala si tehnologie de centru de contact de ultima ora, precum si cele mai bune oportunitati de dezvoltare si invatare la nivel global pentru agentii nostri. Astfel, le consolidam abilitatea de a livra o interactiune exceptionala cu clientii”, a declarat Xavier Marcenac, Presedinte TELUS International Europe.

TELUS International Europe are peste 1200 de angajati in Europa si sedii in Sofia, Bucuresti, Craiova, Plovdiv si Marea Britanie. Compania are in plan an extinderea echipei in acest an si atingerea unui numar de 4000 de angajati pana in 2017.

In 2013, TELUS International a acordat suport pentru peste 150 de milioane de interactiuni cu clientii prin telefon, email, chat sau social media. TELUS International este o subsidiara detinuta integral de catre TELUS, o companie de telecomunicatii lider din Canada, cu venituri anuale de €7,5 miliarde (CAD $11,3 miliarde) si 13,3 milioane de clienti. Membrii echipelor TELUS din intreaga lume isi daruiesc timpul si energia pentru cauze laudabile din comunitatile locale, aducand astfel la viata filosofia companiei – “daruim acolo unde traim”.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.