Ce poti face cu un iPod nano? Ceas si … robot dansator

Scris de

Va place noul iPod nano? Personal mie imi era mai drag ultimul pentru ca era celebra rotita atat de cunoscuta si care a facut celebru produsul in lume.

Dar unora le place asa de mult ca l-au transformat in tot de felul de gadgeturi si dispozitive. Unii, si anume, japonezii de la Tokyo Flash, l-au facut  ceas. E unisex si arata destul de bine, scrie Wired. In plus il poti face sa arate ceasul in orice directie cu un simplu gest. Versiunea cu 8 GB costa 150 de dolari iar cea cu 16 costa 170 dolari.
Din pacate Nano nu suporta casti wireless sau prin Bluetooth, asa ca daca vrei sa asculti si muzica poti sa-ti pui cablul de-a lungul mainii pana la guler.
Pedometrul incorporat aduna pasii facuti zilnic si ii posteaza, daca vrei, pe site-ul social al Nike. Si ar mai fi o problema, bateria, chiar daca Apple zice ca tine o zi intreaga de cantat. Daca uiti seara sa-ti pui “ceasul” la incarcat?

Hackerit prin firul de la casti

Daca va mirati ca ceasul iPod Nano e ceva ciudat, stati si cititi mai departe. Un hacker numit PachimonDotCom deja a transformat deja iPhone, iPod Touch si iPad in roboti dansatori, scrie Mashable. Si acum l-a facut si pe fratiorul mai mic, Nano. Dar sa faci un Nano sa danseze e mai greu, deoarece nu se bazeaza pe iOS si deci nu permite instalarea de aplicatii. Ca sa aduca fata de robot, a recurs la un truc: a incarcat imagini GIF, care sunt animate. Iar pentru a face robotul sa se miste a fost si mai greu. Dar, dupa cum a explicat tot el, a folosit cablul de casti si mufa aferenta pentru a trimite un semnal care controleaza servo-motoarele!

Ingenios, nu?

ultimul
Sursa: Mashable
Sursa foto: Mashable

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.