Ce telefoane apar maine cu Windows Phone 7

Scris de

Maine Microsoft va lansa noua platforma mobila Windows Phone 7 de la care asteapta sa-i revitalizeze prezenta in lumea dispozitivelor mobile, unde a ajuns la o cota minuscula din cauza ascensiunii iPhone si Android.

Ieri au “scapat” pe net fotografiile unui nou terminal care va fi disponibil incepand cu 8 noiembrie in SUA prin operatorul AT&T, scrie IntoMobile, care citeaza Engadget.

Acesta este Samsung Focus si va fi disponibil comcomitent cu un alt model al coreenilor, Samsung Cetus. Pe de alta parte este posibil ca Cetus sa fie numele de cod intern al smartphone-ului iar Focus sa fie numele cu care sa fie comercializat.

Un alt telefon va fi HTC Mondrian, scrie FoneArena, dar nu stim despre acesta daca este acelasi cu HTC Mozart, ale carui date au aparut saptamana trecuta pe net. Mozart va avea un ecran de 3,7 inci, rezolutie de 480 x 800, camera de 8 megapixeli cu inregistrare high definition, 8GB stocare, Wi-Fi, GPS si un procesor de 1GHz.

Videoclipuri cu Samsung Omnia 7 (cunoscut ca GT-i8700) si LG Optimus 7 (E900) au ajuns si ele pe internet saptamana trecuta.

Microsoft a impus cerinte hardware oligatorii stricte producatorilor pentru fiecare telefon cu Windows Phone 7: procesor de minim 1GHz, minim 256 MB RAM, 8 GB card flash, procesor grafic separat, rezolutie WCGA (800×480), numai trei butoane (Start, Search si Back) si camera de minim 5 megapixeli.

Lansarea este vitala pentru Microsoft, pe o scara de la 1 la 10 aceasta fiind de 11, dupa cum scrie PC World.

Un filmulet de pe Youtube din 16 septembrie, care prezinta personalizarea data de HTC pentru Windows Phone 7, a ajuns la 440.000 de vizite.

Pe langa Samsung, LG si HTC alte telefoane sunt asteptate si de la ceilalti parteneri Microsoft,  Asus si Dell.

Sursa: RENNE
Sursa foto: IntoMobile

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.