Cinci motive pentru care Android e mai bun ca iPhone

Scris de

Va prezentam mai jos cinci motive pentru care ar trebuie sa alegeti un terminal Android in defavoarea iPhone, potrivit editorilor de la CNET.

5. Android este open-source. Nimeni nu iti interzice nimic pe aceste terminale. Poti sa faci orice doresti cu telefonul si sistemul tau de operare. Mai mult, pe Android Marketplace orice dezvoltator isi poate pune aplicatiile, fara a fi cenzurat. Google lasa la latitudinea utilizatorilor sa aleaga daca acestea merita sau nu. Sa pui o aplicatie pe App Store de la Apple este un proces dificil si stresant, deoarece aceasta trebuie sa treaca prin furcile caudine ale “inchizitorilor” companiei. Ei verifica daca aceasta, printre altele, nu include continut porno, daca are Flash sau daca nu cumva ar putea pune in pericol vreo aplicatie similara produsa de Apple.

4. Android are multitasking adevarat. Este vorba de aceea functie care iti permite sa rulezi mai multe aplicatii in paralel, la fel ca pe un computer. Pe iPhone, multitaskingul este doar partial.

3. Android are suport complet pentru Flash. Asta inseamna ca utilizatorii vor putea sa vada continut multimedia de pe internet direct din browserul telefonului, fara a avea nevoie de o aplicatie separata pentru fecare serviciu/site care ruleaza pe Flash, asa cum e la iPhone.

2. Android vine pe 80 de platforme hardware, iOS numai pe doua. Sa ai de unde alege este intotdeauna un lucru bun. Poate esti un utilizator care scrie multe emailuri sau SMS-uri pe telefon si iti doresti un terminal cu tastatura fizica. In lumea Android exista o multime de dispozitive care au atat tastatura fizica cat si virtuala. In oferta Apple, niciunul.

1. Operatorii de telefonie mobila. Apple te obliga sa folosesti telefonul numai in anumite retele cu care compania a incheiat contracte de exclusivitate. Chiar daca si in cazul anumitor terminale Android se intampla asta, exista, printre cele peste 80 de modele, unele care sa iti placa si sa functioneze in reteaua preferata fara a fi nevoie sa le deblochezi.

Sursa: CNETTV
Sursa foto: ShutterVoice

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.