Cum arata super-telefonul LG Optimus G2, ce va fi lansat pe 7 august

Scris de

Imagini si chiar filmulete cu viitorul LG Optimus G2 au ajuns deja pe internet iar utilizatorii se pot astepta numai la delicii: ecran de 5,2 inci full HD cu rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli, aceeasi ca pe Samsung Galaxy S4.

Spre deosebire de generatia anterioara, care seamana cu un iPhone mai mare, gadgetul imprumuta din designul Optimus G Pro, avand colturi rotunjite si o forma mai putin patratoasa. De asemenea, ecranul se intinde pe aproape intreaga suprafata a modelului, rama fiind foarte subtire.

LG Electronics a anuntat anterior ca viitoarea nava-amiral va sosi cu un procesor quad-core Snapdragon 800 de la Qualcomm, tactat la 2,3 GHz. De asemenea, ar avea 3 GB de memorie RAM si camera de 13 megapixeli.

De regula, in ultimii ani LG a fost prima companie care a lansat telefoane cu cele mai noi procesoare Qualcomm, numai ca de data asta a fost depasita: Samsung a integrat Snapdragon 800 in versiunea LTE-Advanced a Galaxy S4.

LG se dueleaza cu japonezii de la Sony pentru pozitia a treia in topul producatorilor de smartphone-uri.

Sursa: The Verge
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] LG se pregateste sa lanseze super-telefonul G2, urmasul generatiei de anul trecut. Specificatiile sale si chiar imagini si filmulete cu acesta au […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.