Dell cumpara Wyse pentru a-si extinde oferta de cloud computing

Scris de

Dupa ce Dell a inceput sa piarda cota de piata, initial in fata Acer, apoi Lenovo, gigantul si-a dat seama ca PC-urile incep sa aduca din ce in mai putini bani si a inceput sa se reorienteze catre oferirea de servicii catre corporatii.

Noua viziune care sa readuca firma la nivelul de profitabilitate de acum cativa ani. Acum, Dell continua linia respectiva prin achizitia Wyse Technology. Desi nu este foarte faimoasa, aproape sigur v-ati intalnit cu produsele sale mai ales in vanzari, unde mai multe terminale sunt conectate la un server care le livreaza puterea de calcul si sprijina sistemul de operare.

Wyse ofera acum atat thin clients – asa cum sunt numite aceste aparate – cat si software de virtualizare si servicii de cloud management. De asemenea, compania mai ofera si software pentru dispozitive mobile care sa permita controlul desktopurilor prin smartphone-uri si tablete.
Compania a livrat deja 20 de milioane de produse in intreaga lume si detine circa 180 patente.

Dell spune ca achizitia o va ajuta la extinderea capabilitatilor sale de virtualizare si va da un impuls produselor sale destinate companiilor, precum servere, stocare si retelistica. Termenii tranzactiei nu au fost dezvaluiti.

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: www.silicon.com

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.