Lanseaza Facebook o aplicatie pentru iPad?

Scris de

Website-ul celei mai mare retele de socializare va lansa ”ceva grozav” saptamana viitoare, conform lui Mark Zuckerberg, creatorul Facebook.

Comentariile directorului au nascut, evident, speculatii cum ca gigantul va lansa o noua optiune sau aplicatie pentru telefoanele mobile sau pentru tablete, cum ar fi iPad. Se pare ca lansarea este iminenta, se pare ca este ceva “super”, ”grozav”, se pare ca nu stim ce este.

Proiectul a fost dezvoltat in sediul din Seattle, singurul centru mare de inginerie al Facebook dincolo de granitele sediului de la Palo Alto, California.

Au mai existat cateva speculatii in ultimele saptamani legate de bloguri si alte aplicatii pentru mobil aflate in “dezvoltare”, inclusiv mult asteptata aplicatie Facebook pentru iPad-ul Apple si o aplicatie specializata pe photo sharing, pentru iPhone.

Ce sa fie, ce sa fie? Sediul Facebook din Seattle a mentionat ceva despre eforturile companiei cu privire la telefoanele mobile si la rolul important pe care acestea il joaca in dezvoltarea Facebook.

Reprezentantii companiei considera ca persoanele care folosesc Facebook de pe mobil sunt de doua ori mai active in folosirea aplicatiei decat cele care il folosesc pe calculator.

“Telefonul mobil este acum ‘in trend’, ceea ce inseamna ca in loc sa fii pe un calculator cand esti pe un calculator, poti sa fii pe calculator cand esti pe mobil” spune Zuckerberg. “Daca ne uitam inapoi acum 30 de ani, cred ca atitudinea oamenilor cu privire la a avea ceva care le apartine ‘acolo undeva’ este mult mai diferita decat astazi. In zilele noastre, fiecare elev sau student, are oportunitatea sa detina un cont pe Facebook, pe Twitter, un blog si poate sa se foloseasca de acestea pentru a impartasi experiente cu ceilalti” a adaugat fondatorul Facebook.

Facebook detine inca locul I ca cea mai mare retea de socializare, cu peste 500 de milioane de utilizatori. Cu lansarea recenta a Google+, cu tot felul de aplicatii si optiuni pentru toate gadgeturile posibile si imposibile care apar in fiecare saptamana, totul arata ca un razboi al colosilor de socializare de pe internet.

Autor: Andrada Florea

Sursa: Dailymail
Sursa foto: Dailymail

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.