Facebook va lansa un chat video impreuna cu Skype

Scris de

Bill Gates si Steve Ballmer probabil isi rad in barba acum cand vad cum doi dintre “copiii” lor se “joaca impreuna”…

Mai tineti minte de anuntul criptic facut de Mark Zuckerberg, directorul general al Facebook, referitor la lansarea unui produs “extraordinar” pe 6 iulie? Multa lume a indicat o posibila aplicatie de Facebook pentru iPad, din moment ce gigantul social nu are un program specific pentru aceasta platforma.

Ei bine, marea lansare este de fapt lansarea unui chat video pe Facebook, care sa lucreze  in browser si care sa fie bazat pe tehnologia Skype, scrie TechCrunch, care citeaza surse care au cunostinta de parteneriat.
Si nu este de mirare, de cand cei doi giganti – cea mai mare retea sociala din lume si cea mai mare companie de telefonie pe internet – au semnat un parteneriat.

Facebook are acum 750 de milioane de utilizatori pe cand Skype are 170 de milioane de utilizatori activi dintr-un total de 663 milioane. Noul produs va arunca Facebook si mai aproape in bratele Microsoft, din moment ce gigantul din Redmond este actionar al retelei sociale, iar acum doua luni tocmai a decis sa cumpere Skype.
In fapt, daca Bing tot a pierdut 7 miliarde de dolari in ultimii 4 ani incercand sa concureze Google, daca ar fuziona cu Facebook, Microsoft chiar ar avea o sansa, mai ales ca are atatea sinergii cu compania lui Mark Zuckerberg.

In alta ordine de idei, Facebook lucreaza impreuna cu Spotify pentru integrarea unui serviciu gratuit de streaming muzical in reteaua sociala, potrivit CNET.

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: iheartsocialmedia.net

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.