Google+ a ajuns un gigant social, cu 540 milioane de utilizatori

Scris de

Atitudinea comuna despre Google+ este ca e un fel oras parasit. Ei bine, nu e deloc asa.

Reteaua sociala a celor de Google a ajuns la 540 de milioane de utilizatori, din care 300 de milioane sunt “in stream”. Iar acestia incarca saptamanal 1,5 miliarde de imagini.

Spre comparatie, Facebook a anuntat saptamana trecuta cu utilizatorii sai uploadeaza zilnic 350 de milioane de poze, ceea ce inseamna cam 2,5 miliarde de fotografii in fiecare saptamana. Pentru o imagine mai buna, trebuie mentionat si ca Facebook are 1,1 miliarde de utilizatori, cros-postari cu Instagram si un avans de sapte ani in fata Google+.

Iar acum Google a ajuns la 60% din traficul de fotografii al Facebook si 50% din utilizatori in doar trei ani, ascensiune care seamana suspect de mult cu cea a Android in fata iOS

Marti Google a anuntat un set de noi capabilitati pentru Google+, respectiv facilitatea de Auto-Upload pe iOS, Auto Awesome – care imbunatateste automat imaginea, si controlae HDR in Snapseed, o aplicatie de editare foto cumparata de catre motorul de cautare.

Daca as fi Mark Zuckerberg, acum ar cam fi momentul sa incep sa vand actiunile la Facebook…

Sursa: Erasmus+
Sursa foto: Erasmus+

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] a fost stagnarea numarului de utilizatori. Twitter are doar 240 de milioane de oameni inregistrati, fiind depasit de catre Google+, si la mare distanta de cei 1,2 miliarde de oameni conectati la […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.