HTC One, lansat cu Android pur si suport de la Google

Scris de

S-a zvonit atat de mult despre existenta sa, insa oficialii HTC au negat-o, pentru ca acum sa fie confirmat oficial: smartphone-ul HTC One va veni si intr-o varianta cu Android pur, intocmai ca Samsung Galaxy S4 Google Edition si dispozitivele Nexus.

Gadgetul a fost anuntat de catre Sundar Pichai, seful Android, si va fi disponibil pe magazinul online Google Play incepand cu 26 iunie. Pretul este 599 de dolari. Modelul va avea 32 GB pentru stocare interna si, intocmai ca fratele vitreg de la Samsung, Google se va ocupa direct de update-urile la sistemul de operare.

In rest, se gasesc aceleasi specificatii ca si pe modelul cu interfata Sense: procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1,7 GHz, ecran de 4,7 inci full HD, 2 GB de memorie RAM si 4G LTE.

Ramane de vazut daca Google va pastra camera de 4 „ultrapixeli” si butoanele inlocuite de catre HTC. Taiwanezii au renuntat la butonul de multitasking iar cel de „Home” se afla acum in dreapta, ceea ce este ciudat la utilizare.
In rest, HTC One a primit laude unanime, mai ales in privinta calitatii materialelor folosite, precum carcasa de aluminiu.

Update: in lumina noilor lansari, Google a anuntat ca nu va renunta la programul Nexus.

Sursa: The Verge
Sursa foto: HTC

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.