HTC vrea interzicerea iPhone, iPad si iPod

Scris de

HTC merge in justitie impotriva Apple pentru incalcarea a cinci dintre patentele sale, dupa ce a fost dat in judecata de Apple in martie pentru violarea a 20 de patente ale gigantului IT.

Taiwanezii nu se joaca: vor interzicea vanzarii de iPhone, iPad si iPod in SUA. Doua dintre patente sunt legate de consumul de energie din telefoane in timp ce alte trei de modul in care telefonul formeaza numerele din contactele salvate.
Decizia Apple de a ataca HTC in luna martie a fost vazuta ca un atac la Google, producatorul sistemului de operare mobil Android. Intre timp, HTC a semnat un acord cu Microsoft care ii devine un scut in procesul cu Apple. Pentru folosirea licentelor Microsoft – chiar si cele ce vin pe smartphone-urile Android, HTC trebuie sa plateasca o suma de bani catre gigantul din Redmond.
Apple a dat in judecata Nokia, care la randul sau a dat in judecata compania lui Steve Jobs de doua ori si tot pentru proprietate intelectuala.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: laptopmemo.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] angajand alti cativa angajati de top. Pentru Apple urmeaza noi procese, precum cele cu HTC si Motorola, unde miza o constituie oprirea succesului Android. Sursa: BusinessWeek Sursa foto: PC […]

  2. […] a unor patente cu Microsoft, dar a fost si prima companie data in judecata de Apple. Ulterior, HTC a dat si ea in judecata compania lui Steve Jobs.  Apple a dus la tribunal si […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.