Iisus 2.0: Gadgetul care transforma apa in vin

Scris de

Doi antreprenori din California au creat un gadget de bucatarie care transforma apa intr-un vin de calitate superioara.

Creatorii „Masinii-Miracol“ spun dispozitivul este capabil sa produca arome de diverse vinuri in doar trei zile de la folosirea apei si a unor ingrediente.
Aparatul va costa 499 de dolari iar ingredientele pentru fiecare sticla vor costa inca 2 dolari. La final, creatorii gadgetului spun ca produsul va avea calitatea unei sticle de vin de 20 de dolari.

Utilizatorii vor pune ingredientele in partea superioara a dispozitivului, ceea ce va permite senzoeilor electrici, convertoarelor, incalzitoarelor si pompelor dinauntrul camerei de fermentare sa isi faca „magia“. Mai mult, procesul poate fi folosit cu ajutorul unei aplicatii de smartphone disponibila pentru iPhone.

Gadgetul de inspiratie biblica a fost dezvoltat de catre Philip James – un om de afaceri britanic ce a lucrat in industria vinurilor timp de 10 ani si Kevin Boyer – un american ce a lucrat ca somelier.

„Am crezut ca folosind tehnologia si vastele resurse disponibile aflate la indemana producatorilor de vin acum, ar trebui sa fie posibil sa simulam exact acele arome specifice anumitor vinuri“, spune Boyer intr-un clip promotional.

Cei doi spun ca ideea lor va schimba industria vinicola pentru totdeauna. Doar ca industria nu a dorit sa investeasca in „Maşina-Miracol“, asa ca acum apeleaza la investitorii de pe o platforma online (crowdfunding – n.r.).

Numele aparatului duce cu gandul la nunta din Cana Galileei, unde Iisus a transformat apa in vin. Aceasta a fost prima “minune” performata de acesta, potrivit Bibliei.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.