Incepand de lunea viitoare va puteti face cont de email pe Facebook

Scris de

Lunea viitoare, potrivit unor surse ale blogului TechCrunch, Facebook va lansa propriul sau serviciu de email. Adresele vor avea extensia @facebook.com. Noul serviciu este o amenintare directa pentru Gmail de la Google, una dintre cele mai bune platforme online de acest gen.

Foarte atractiv la serviciul Facebook este faptul ca va aduce functia POP gratuit, la fel ca in cazul Google. Asta inseamna ca utilizatorii vor putea accesa casuta de mesaje dintr-un program extern, precum Thunderbird sau Outlook Express. Prin comparatie, ca sa poti face acest lucru la Yahoo! Mail, trebuie sa platesti pentru un cont premium. Bineinteles, Facebook va oferi si propriul sau client online de email.

Alaturi de noul serviciu, Facebook va anunta si o redesenare a sistemului de comentarii. Utilizatorii vor putea da raspuns la raspuns, lucru care nu se poate face acum.

Dar de ce lanseaza Facebook propriul sau serviciu de email, intr-o piata extrem de aglomerata? Pai un procent foarte mare din noutatile si stirile de pe internet sunt transmise prin email de catre utilizatori. Iar daca Facebook lanseaza un serviciu foarte bun si strange multi utilizatori, poate furniza reclama, asa cum face si Google, inclusiv in casuta ta de email.

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: GetElastic

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Scriam zilele trecute ca Facebook va lansa astazi propriul serviciu de email. Se pare insa ca ceea ce compania a prezentat este mai mult decat atat. Este vorba de un fel de “nod de comunicatiiā€ online, in care utilizatorii isi vor putea aduna toate sistemele de comunicatii folosite: emailurile, serviciile de mesagerie instant, SMS-urile sau mesajele de pe chatul Facebook. Utilizatorii isi vor putea creea adrese de email de forma “nume@facebook.com”, insa directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg sustine ca acesta nu este un serviciu de email ci ceva din generatia viitoare. “Nu cred ca emailul este modalitatea principala prin care oamenii comunica astazi”, a explicat el. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.