Microsoft a organizat inmormantarea iPhone si BlackBerry

Scris de

Nici nu a fost lansat Windows Phone 7 ca Microsoft a organizat o … inmormantare. Pentru concurenta.

Gigantul din Redmond a organizat o petrecerea pentru a sarbatori trimiterea WinPho 7 catre producatorii de telefoane, un pas mai aproape fata de marea lansare planuita la inceputul lui octombrie. Iar petrecerea a avut loc exact la sediul din Redmond.
Dar credeti ca a fost una obisnuita? Nu, in niciun caz. La aceasta au fost aduse trasuri si cosciuge pentru iPhone si BlackBerry.

Microsoft s-a pozitionat drept “ucigasul iPhone” inainte inca sa lanseze produsul sau ca presa sa apuce sa-l testeze. Falsele funeralii au venit dupa ce Kevin Turner, directorul operational al Microsoft spunea in iulie ca problemele pe care Apple le are cu receptia antenei pe iPhone 4 ar putea fi “Vista a lor”.
Parada a degenerat intr-un dans pe melodia “Thriller” a lui Michael Jackson, o manifestare ce pare a fi ceva pe care directorul executiv Steve Ballmer ar face-o.

TechCrunch se intreaba unde este Android in toata aceasta orgie, mai ales ca anagajatul Microsoft “Carl J”, care a facut pozele si le-a pus pe pagina sa de Flickr folosea un …. HTC EVO 4 cu Android.

Si ce o fi cu Win Phone sex? Sa fie asta aplicatia secreta a Microsoft?

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: TechCrunch

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.