Microsoft cerea Google eliminarea jocurilor piratate de Xbox dar le mentinea in Bing

Scris de

Iata un nou exemplu de ipocrizie a Microsoft: gigantul software a cerut luna trecuta de mai mult de 500.000 de ori eliminarea din rezultatele Google a linkurilor catre site-uri cu jocuri piratate de Xbox, insa acestea ramaneau in mod ironic in rezultatele Bing.

Google Transparency Report arata ca anul trecut peste 8.000 de detinatori de copyright au contactat Google pentru a solicita eliminarea din rezultatele motorului de cautare a unor materiale piratate. Microsoft a fost prima pe lista, depasing jumatate de milion de cereri intr-o luna si vizand 9.108 site-uri. Pe intreg anul trecut a cerut de 2.554.475 ori eliminarea produselor, vizand un numar de 23.485 domenii.
Google a adaugat cererile pe copyright la raportul privind cenzura.

Ca bonus, trebuie sa stiti gigantul online a suspendat anul trecut 824.000 de conturi care violau politicile sale privind publicitatea si a interzis 134 de milioane de reclame care nu erau altceva decat inselatorii

Fiecare pasare pe limba ei piere, nu-i asa?

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: All Things Digital

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.