Microsoft pregateste integrarea tehnologiei Kinect in laptopuri

Scris de

Luati-va adio de la controlarea gadgeturilor cu degetul, bun venitera controlului prin gesturi! Microsoft lucreaza la integrarea tehnologiei Kinect, bazata pe senzori de miscare, in laptopuri.

Cei de la publicatia The Daily de pe iPad raporteaza ca au avut ocazia de a studia o pereche de astfel de notebook-uri. Acestea erau realizate de Asus si rulau Windows 8, iar webcam-urile lor au fost inlocuite de o intreaga gama de senzori deasupra ecranului, in vreme ce o serie de LED-uri apareau la baza acestuia. The Daily precizeaza ca a confirmat dintr-o sursa ca acestea sunt intr-adevar prototipuri oficiale ale unui laptop-Kinect. Informatia vine dupa ce Microsoft a anuntat la CES ca va integra tehnologia Kinect pe desktopuri. Spre deosebire de senzorul Kinect pentru consolelehttp://messagelab.ro Xbox 360 – care sunt hardware produs de insusi gigantul din Redmond – se pare ca de data asta Microsoft va licentia tehnologia producatorilor de laptopuri. Ceea ce ar insemna o noua sursa de venituri pentru companie.

Succesul sau a facut ca Microsoft sa incerce extinderea zonei de actiune a acestuia atat pe televizoare, cat si pe decodoarele operatorilor de cablu.

Acum imaginati-va un ultrabook Kinect!

Sursa: Engadget
Sursa foto: Geek.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.