NEC aduce LifeTouch L, o tableta ultra-subtire cu Android 4.0

Scris de

Credeati ca

cialis online without prescription

doar Toshiba poate aduce tablete dupa care sa ti se scurga ochii? Rivalii niponi de la NEC au stat si au judecat pana cand au lansat un produs demn de toata atentia.

Modelul LifeTouch L este o tableta de 10,1 inci cu rezolutie de 1280 x 800 care vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Sub capota se afla un procesor dual-core Texas Instruments OMAP 4460 de 1,5 GHz care lucreaza cu 1 GB de memorie RAM iar pentru stocare exista doua variante, de 16 GB si 32 GB.
Atentie: cantareste doar 540 de grame, fata de cele 662 de grame ale noului iPad! De asemenea, este foarte subtire, avand doar 7,99 milimetri grosime, comparativ cu cei 9,4 milimetri ai gadgetului din Cupertino. Pentru conectivitate exista WiFi, Bluetooth, suport USB si slot pentru card microSD.
Camera din fata are 1,2 megapixeli iar cea din spate 5 megapixeli.

Bateria promite 13 ore de navigare pe internet si 10 ore de vizualizare video.
Vine in doua variante, una pentru firme si alta pentru consumatori. Aceasta din urma va fi disponibila de pe 5 iulie, iar cea pentru corporatii la finele lunii viitoare.

Aditional, modelul de business are suport pentru aplicatii, protectie pentru furtul datelor si pe retelele IT ale companiilor.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.