Noi imagini cu BlackBerry 10, orgie de design

Scris de

Pe masura ce apar din ce in ce mai multe imagini cu viitorul sistem de operare BlackBerry 10, pe atat acestea apar din ce in ce mai diferite de la o varianta la alta.

Ba mai mult, avand in vedere ca telefoanele cu BB 10 vor aparea abia la finele anului, Research in Motion (RIM) pare ca aduna orice, oricat, oricum din sistemele de operare concurente.
Ultimele fotografii, publicate de Crackberry, au fost preluate dintr-o prezentare a uneia dintre agentiile de publicitate ale canadienilor. Aici gasim foldere ca in iOS, icon tray ca in Symbian Belle, bara de notificari ca in Android.

Deocamdata nu se stie daca sunt imagini cu ceea ce se doreste a fi noul sistem de operare sau sunt fotografii reale ale unui Blackberry Torch Touch. De remarcat ca inclusiv la noile concepte, RIM o da iar cu bata in balta pe urma vechilor naravuri: gasim aplicatii duble, precum Facebook-ul din imagine, care se gaseste si in folder.

Misiunea RIM este, insa, sa integreze noul soft cu ecosistemul sau si serviciile de retea oferite in special corporatiilor. Tableta PlayBook se misca destul de bine insa pana acum a avut ca lipsuri o serie de elemente de baza, precum aplicatiile de email si calendar.

Sursa: The Verge
Sursa foto: CrackBerry

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.