Panasonic va lansa maine “telefonul Lumix”, cu o camera de 13 megapixeli

Scris de

Grupul japonez

cialis soft without a prescription

Matsushita va prezenta pe 5 octombrie “telefonul Lumix” si a lansat deja un site pentru misteriosul aparat.

Pana acum, compania a precizat ca va avea un ecran de 3,3 inci LCD cu rezolutie 854×480 pixeli, o camera de 13 megapixeli, slot micro SDHC, Wi-Fi si suport DLNA.
Dimensiunile sale sunt 116x52x17,7 mm si cantareste 146g.
De asemenea, va avea un “Mobile VenusEngine” pentru imaginile HD.

Lumix este brandul Panasonic pentru camerele sale foto, iar o camera de 13 megapixeli pe telefon se ridica la nivelul asteptarilor. Saptamana aceasta are loc CEATEC 2010, cel mai mare targ de electronice din Japonia, in cadrul caruia va fi facut anuntul.

Ultimul semn de intrebare este asupra sistemului de operare al aparatului, care nu poate fi decat Android, din moment ce iOS al Apple si webOS al Palm sunt licentiate, iar Windows Phone 7 nu va fi lansat decat pe 11 octombrie. Ar mai fi si posibilitatea unui sistem de operare propriu companiilor japoneze, dupa ce presa a raportat acum cateva luni ca gigantii japonezi se aliaza pentru un sistem de operare propriu, dupa ce cota lor mondiala a scazut foarte mult. Numai ca aceasta platforma, construita pentru standardele japoneze de catre NTT Docomo, Renesas Electronics, Fujitsu, NEC, Panasonic si Sharp, este estimata pentru lansare in 2012.

Sursa: MobileCrunch
Sursa foto: MobileCrunch

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.