Samsung a livrat 5 milioane de Galaxy Note

Scris de

Filmuletele cu elefantul Peter ce se joaca cu un Samsung Galaxy Note au facut inconjurul lumii pe internet, insa nu doar pachidermele prefera gadgetul.

Samsung a anuntat ca societatea a livrat 5 milioane de unitati din octombrie pana acum. Numarul nu e decat la jumatatea celor 10 milioane de telefoane Galaxy S II livrate in primele sase luni de la lansare, insa Galaxy Note este un dispozitiv special.
In fapt, coreenii sunt creditati cu inventarea unei noi categorii de produse, asa-numitele “phablet-uri”, hibrizi intre un telefon si o tableta. Trebuie mentionat ca Samsung a raportat doar numarul de produse livrate partenerilor, nu si pe cel al dispozitivelor vandute, astfel ca numarul acestora ar putea fi mult mai mic.

Oricum ar fi, numarul nu poate decat creste, mai ales ca Samsung s-a aliat acum cu operatorul NTT DoCoMo pentru vanzarea variantei cu LTE in Japonia.

Sursa: The Verge
Sursa foto: www.suqpage.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (7)

 

 1. Constatin says:

  e f f haiosa reclama…imi place ca Samsung chiar are simtul umorului si nu se fereste sa zica ca mai mare inseamna si mai bine! Good for them!

 2. mesteru'manole says:

  am citit ca ICS -ul intarzie pe Note dar ca pana la sfarsitul acestui trimistru va primi update-ul mult asteptat si ca sa recompenseze asteptarea utilizatorilor, Samsung vine cu noi aplicatii pt S Pen!

 3. Costea says:

  Samsung isi promoveaza produsele prin intermediul unor spoturi deosebite, imi vin in minte acum cele cu cozile la iPhone si …the next big thing is already here… pe pagina de facebook samsungmobilers pot fi vazute multe din clipurile publicitare de la SII sau Note.

 4. Pavel says:

  E un spot foarte reusit, dar nu este o surpriza, pentru ca Samsung are spoturi bune in general. Note se dovedeste a fi intr-adevar bigger and better.

 5. Dana says:

  Reclama este foarte buna, se potriveste cu Galaxy Note care nu este un smartphone obisnuit. Asta e motivul pentru care prezentarea este speciala… oricum rezultatele vanzarilor arata ca hibridul a prins un loc pe piata.

 6. Szabo says:

  Gadget deosebit, reclama deosebita… asta e publictate adevarata. Nu poti promova un produs nou, inovator, printr-un spot banal. Samsung are spoturi bune in general, dar acesta este pe masura luui Note si la propriu si la figurat :).

 7. Alex says:

  Intotdeauna cei de la Samsung au avut spoturi super bune, sunt curios cum va fi cel pentru Galaxy SIII. Cele mai recente stiri dau ca sigura lansarea lui pe 3 mai la Londra, deci cat de curand vom vedea si un spot.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.