Samsung a vandut 5 milioane de exemplare pentru Galaxy Note II

Scris de

Samsung a vandut un numar de 5 milioane de phablet-uri Galaxy Note II in doar doua luni de la lansare, a anuntat compania.

Acum doua luni Jong-kyun Shin, presedintele Samsung Mobile, declara ca se asteapta la vanzari de 20 de milioane de unitati, iar gigantul se afla pe drumul cel bun, dispozitivul dobandind tot mai mult in popularitate. Dispozitivul se remarca prin ecranul de 5,5 inci, procesorul cu patru nuclee Exynos si folosirea stylus-ului. Recent Apple a inclus Galaxy Note II in ultimul proces, completand astfel lista gadgeturilor pe care le doreste interzise.

Analistii de la UBS prezic vanzari de 61,5 milioane de smartphone-uri in trimestrul al patrulea, cu 6 milioane peste cele trei luni anterioare. Zvonurile indica pentru luna februarie lansarea Galaxy S IV, cu o camera de 13 megapixeli si procesor imbunatatit Exynos 5, bazat pe arhitectura Cortex A15.

Sursa: Engadget
Sursa foto: velositor.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. Dana says:

    Rezultatele sunt extraordinare, 5 milioane la doua luni de la lansare, nici cei de la Samsung nu cred ca mizau pe vanzari asa bune. Prima generatie Note, pe care multi specialisti o sorteau esecului a vandut 10 milioane de unitati intr-un an, dar a facut un lucru esential a creat o nisa… speculata cu foarte mare succes de a doua generatie de phablet care poseda niste specificatii tehnice impresionante: procesor quad core de 1.6 GHz, 2 GB RAM, ecran marit la 5.5 inchi, touch screen cu performante asemanatoare tabletelor grafice, Spen redesenat si mai performant, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. Daca se pastreaza ritmul vanzarilor Note II vanzarile primei generatii.

  2. Szabo says:

    Note II va bate toate recordurile de vanzari in materie de smartpones ale celor de la Samsung. Profiturile anuntate pentru luna decembrie sunt in crestere, asa ca si numarul Note-urilor va fi pe masura… Cred ca va depasi cifra de 10 milioane la 3 luni, doar are cu ce… procesor quad core de 1.6 GHz, 2 GB RAM, ecran mai mare, Spen redesenat si mai performant.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.