Samsung aduce patru telefoane noi si ieftine in universul Galaxy

Scris de

Nu, nu Apple va cuceri lumea, ci Samsung. Conglomeratul sud-coreean este una dintre cele mai diversificate companii din lume, producand de la masini si vapoare pana la televizoare, telefoane si memorii Flash.

Acum, Samsung Electronics a decis ca cele 10 milioane de telefoane Galaxy S vandute anul trecut in circa 8 luni nu sunt de ajuns, asa ca a scos de la naftalina patru noi modele din universul Galaxy, toate cu Android si interfata TouchWiz. Si in forme de cele mai diverse.

In ordinea numerelor de pe tricou, de la stanga la dreapta avem: Galaxy Ace – cu ecran de 3,5 inci si o mare asemanare cu capitanul echipei Galaxy S, desi are un procesor de doar 800 MHz si rezolutie HVGA (480 x 320). Va fi disponibil intai in Rusia si apoi in restul Europei, India si China.

Galaxy Fit intra adanc in teritoriul ieftinatatilor, cu ecran de 3,3 inci, rezolutie QVGA (320 x 240) si procesor de 600 MHz, in vreme ce Gio are un ecran si mai mic dar rezolutie crescuta inapoi la HVGA. In fine dar nu cel din urma, Galaxy Mini are ecran de 3,1 inci, rezolutie QVGA si 600 MHz.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. […] Tab – care s-a vandut in 2 milioane de exemplare in trei luni si telefonul Galaxy S – care a trecut de 10 milioane de exemplare vandute din iunie pana acum. Samsung a vandut in 2010 280 milioane de telefoane in lume, fiind […]

  2. […] in propriile terminale. In schimb, ambele au mare succes cu telefoanele Android, Samsung vanzand 10 milioane de Galaxy S in 6 luni in vreme ce seria Xperia a pus Sony Ericsson inapoi pe […]

  3. […] rupe gura targului ca specificatii si mod de interactiune dar nu cred ca se va vinde nici macar cat telefoanele Android ieftine de la Samsung din seria Galaxy sau modelul Optimus One al celor de la […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.