Samsung contraataca si da Apple in judecata

Scris de

Oh, asta n-a durat mult! Dupa ce acum cateva zile s-a aflat ca Apple taraste Samsung la tribunal pentru copierea iPhone si a tabletei iPad, iata ca gigantul corean loveste la randul sau.

Cea mai mare companie IT a Asiei a dat in judecata Apple pentru incalcarea a 10 dintre patentele sale si cere oprirea folosirii si daune materiale. Procesele au fost anuntate in Coreea de Sud, Japonia si Germania si implica indeosebi tehnologii de reducere a consumului de energie in timpul transmiterii de date, tehnologii 3G pentru reducerea erorilor in timpul transmisiei plus comunicare wireless.

Cele doua companii au cea mai ciudata relatie din lumea IT: Samsung face bani din succesul iPhone si iPad, fiind compania care produce procesoarele din interiorul celor doua gadgeturi, dar si ecrane si alte cipuri. Anul trecut Apple a fost cel mai mare client al Samsung, dupa Sony, cu 5,7 miliarde de dolari vanzari, insa este asteptat ca in acest an sa ajunga cel mai mare.

In acelasi timp, Samsung este cel mai puternic competitor al Apple in domeniul telefoanelor inteligente, tintindu-si vanzarea a 60 de milioane de unitati anul acesta. Compania tocmai ce a lansat Samsung Galaxy S II, considerat cel mai bun telefon al momentului. In domeniul tabletelor, Samsung este deocamdata singura companie ce face fata iPad, avand 3 modele pentru Galaxy Tab, de 7 inci, 8,9 si 10,1.

Sursa: Huffington Post
Sursa foto: iphone-gadgets.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.