Samsung dezvaluie un telefon Android cu clapeta si pret de 3.000 de dolari

Scris de

Samsung a lansat un telefon Android cu clapeta si specificatii de top, destinat milionarilor chinezi. Numit SCH-W2013, modelul vine cu procesor quad-core de 1,4 GHz, crezut a fi Exynos 4 Quad, 2 GB de memorie RAM, 16 GB pentru stocare si slot microSD.

Pe partea de software vine cu Ice Cream Sandwich cu interfata TouchWiz iar dintre bunatati merita mentionat faptul ca are doua ecrane de 3,7 inci. Rezolutia nu este insa foarte stralucita, fiind de 800 x 480.

Pe de alta parte acest smartphone nu este pentru utilizatorii obisnuiti: la cei 3.000 de dolari ai sai este in afara radarului pentru orice om normal. Pe de alta parte, Samsung vrea sa profite de popularitatea inca mare a telefoanelor cu clapeta in Asia.
Totusi, daca tot e pe acelasi calapod cu Nokia Oro sau Vertu, poate ca incarnarea viitoare va sosi cu 64 GB pentru stocare si o grosime mai mica…

Apropo, v-am spus ca in reclama apare Jackie Chan?

Sursa: PocketNow
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.