Samsung: in 2011 vom livra 10 milioane de tablete Galaxy Tab

Scris de

Liderii Samsung sunt foarte increzatori in ceea ce priveste viitorul tabletei Galaxy Tab, pe care o vor lansa la sfarsitul acestui an. Desi nu se cunoaste inca pretul dispozitivului  – se speculeaza ca va fi undeva intre 200 si 1000 de dolari – gigantul sud-coreean spune ca va furniza 10 milioane de astfel de terminale si ca in 2011 va detine o treime din piata mondiala de tablete.

Versiunea initiala va avea un ecran cu diagonala de 7 inch, urmand sa fie lansate apoi si modele de 10 si de 6 inch. Tableta ruleaza sistemul de operare Android v2.2, are un procesor de 1 GHz, si o capacitate de stocare de  32 GB, extensibila prin intermediul slotului pentru card de memorie MicroSD.

Apple iPad vs Samsung Galaxy Tab

Sursa: Tom’s Guide
Sursa foto: Tom’s Guide

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] noiembrie va aduce doi noi concurenti pentru celebra tableta iPad de la Apple. Si nu, nu e vorba de Samsung Galaxy Tab, ci de produse ale companiilor Huawei si […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.