Sharp aduce doua noi tablete Android in decembrie

Scris de

In timp ce RIM a prezentat cu mare fast tableta sa PlayBook la San Francisco, Sharp tace si le face.
Mai exact, japonezii continua macelul pe care-l produce acum Android si vor lansa doua tablete, inclusiv una masiva, cu ecran de 10,8 inci. Acesta este mai mare chiar decat iPad.

Cele doua gadgeturi vor intra sub brandul Galapagos. Una dintre ele va avea ecranul cu diagonala de 5,5 inci iar cealalta de 10,8 inci. Ambele vor fi lansate concomitent. In mod ciudat, Sharp spune ca acestea sunt cititoare digitale iar competitorul lor este Kindle de la Amazon sau Sony Reader. Japonezii spera sa vanda un milion de exemplare in primul an.
“Cititoarele digitale” ale japonezilor vor avea Wi-Fi, fara a lucra si 3G. Vor fi disponibile numai in Japonia si, daca vor avea succes, vor fi vandute si in SUA. Spre deosebire de tablete, acestea nu vor rula automat softuri pentru Android, potrivit IDG. Sharp va lansa pentru cele doua gadgeturi si un magazin pentru carti digitale. Utilizatorii vor avea inca de la lansare 30.000 de carti, reviste si ziare disponibile.

Deocamdata tabletele au forme si marimi din cele mai variate, de la cei 5 inci avuti pe diagonala ecranului pentru Dell Streak, trecand pe la cei 8 inci ai Samsung Tab si pana la cei 10,8 inci ai celui mai mare gadget de acest fel de la Sharp.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.