Sony va lansa un LCD cu diagonala de doi metri

Scris de

LCDDaca televizorul tau cu rezolutie de 1080p incepe sa ti se para invechit, Sony vine cu o solutie. O sursa confidentiala a dezvaluit pentru Boy Genius Report ca venerabilul producator de televizoare planuieste sa lanseze un urias LED TV cu diagonala de 2 metri si rezolutie de 4000 chiar in preajma sarbatorilor.

Inca nu se cunosc foarte multe detalii, dar BGR relateaza ca display-ul cu LED va fi emblematic pentru gama XBR a celor de la Sony si va costa in jur de 30.000 de dolari. Acesta este mult mai rezonabil decat alte televizoare mult mai mici de pe piata, deci ar putea constitui un real succes. Nu uitati ca primele televizoare cu plasma de la Pioneer aparute in 1997 costau 35.000 de dolari, si nici macar nu aveau rezolutii full HD.

Desigur, toate acestea ar putea parea destul de penibile daca televizorul cu rezolutie de 8000 al celor de la Sharp va debuta pe piata cu un pret mai mic decat nebunesc.

Sursa: Dvice
Sursa foto: BGR

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.