Steve Wozniak s-a dus la sediul Google sa-si ia un Galaxy Nexus

Scris de

Legenda Sillicon Valley, co-fondatorul Apple Steve Wozniak, nu a mai putut astepta pana sa apara oficial la magazine de vanzare super-telefonul Google, Galaxy Nexus.

Asa ca s-a deplasat direct la Googleplex, nava-mama a a Androizilor veniti sa puna mana pe lume, pentru a-si procura unul. La doar o zi de la lansarea Galaxy Nexus in Marea Britanie, “Woz” a aparut in fotografiile mai multor angajati ai Google, incarcate pe reteaua sociala Google+.

Woz este recunoscut pentru ghidusiile sale. Acum un an spunea ca Android va ajunge pe telefoane la fel de raspandit ca si Windows-ul pe calculatoare. Si deja putem spune ca are dreptate: ultimele date adunate de Gartner arata ca Android are deja 52,5% din piata telefoanelor inteligente comparativ cu 25,3% in urma cu un an.

Alta data a fost prins de ziaristi avand asupra lui un iPhone alb facut din piese furate din China si comandat pe internet

Cum s-ar zice, lucra impotriva companiei pe care o fondase.

Woz is still cool…

Sursa: The Verge
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. Szabo says:

    E in recunooastere… aduna material pentru noi procese intentate de Apple :)) , acum serios toata lumea realizeaza ca pentru cei din Cupertino colaborarea dintre Google si Samsung e un pericol real si iminent.

  2. Sabin says:

    :))) foarte funny comment Szabo, oricum Wozniak e un personaj ciudat, poate chiar e fan Android. Exact cum spui si tu trebuie sa fi orb sa nu vezi pericolul. Pe trimiestrul al III lea Apple a pierdut prima pozitie la vanzarea de smartphone, loc ocupat acum de Samsung.

  3. […] Woz are in trecut mai multe momente in care s-a declarat fan Android si, spre deosebire de Steve Jobs, el este adeptul interoprabilitatii. Sfatul sau este bine intentionat, insa este impotriva a tot ceea ce este Apple. Inca de cand Steve Jobs a revenit la companie in 1997, Apple s-a remarcat prin crearea de sisteme inchise, in care compania sa controleze experienta utilizatorilor sai. Iar acest lucru este vizibil atat in OS X, cat si in iOS, dar si in iTunes. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.