Tableta iPad, disponibila la Altex

Scris de

iPad este o afacere mult mai buna decat Samsung Galaxy Tab in Romania. Gadgetul este disponibil la Altex si costa 2.999 lei in varianta cu 16 GB, 3.949 lei in varianta cu 32 GB stocare sau la 4.299 lei in versiunea cu 64 GB.

iPad este mai convenabila la cumparare, fiind, tot in oferta Altex, mai ieftina decat surata Samsung Galaxy Tab cu Androidul lui Google. Aceasta este 3.699 lei si are doar 16 GB de stocare. Numai ca iPad are un ecran de 9,7 inci, pe cand Tab are doar 7 inci dar are in plus slot microSD. Daca punem la socoteala ca App Store are 300.000 de aplicatii iar Android Market doar 100.000, balanta inclina tot catre produsul Apple.
De mentionat ca preturile sunt fara vreun abonament de date.

La Orange, Samsung Galaxy Tab este disponibila de la 349 euro cu abonamentul Colibri de 35 de euro sau 549 euro cu abonamentul Pantera 20. La liber costa 730 de euro.
iPad nu este disponibila la vreun operator de telefonie mobila.

UPDATE:
Carrefour ofera iPad WiFi de 16 GB cu 100 de lei mai ieftin decat Altex, dar produsul Altex are si 3G, conform descrierilor. Varianta Carrefour cu WiFi + 3G de 16 GB costa 3.599 lei.


Sursa: RENNE
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] si: Tableta iPad, disponibila la Altex. Sursa: Ubergizmo Sursa foto: […]

  2. […] e si pretul: la retaileri costa mai mult decat unele variante de iPad iar la Orange costa cel putin dublu fata de netbook-ul Asus. Ca sa nu mai zic ca abonamentele au […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.