Totul despre blog – Kate & William love blog

Scris de

Intreaga lume a fost invadata in ultimele luni de stiri, explicatii si comentarii referitoare la apropiata nunta a printului William cu Kate Middleton. Evenimentul a fost prezent si pe bloguri, mai ales ca din martie cuplul a lansat un blog special dedicat acestuia.

The Royal Wedding a povestit cu lux de amanunte toate pregatirile care s-au facut pentru nunta celor doi. A publicat liste, fotografii, discutii si materiale video. Acum, dupa nunta, blogul inca mai traieste din fotografii si  filmari si din urmarirea indeaproape a lunii de miere. Ba se anunta ca cei doi mai stau in Marea Britanie cateva zile, ba ca vor pleca in Statele Unite, absolut nimic din activitatea lor nu scapa blogului oficial.

Partea oficiala este flancata de numeroase bloguri ciuperca, amatoare de barfe si amanunte picante si, mai ales, de interminabile discutii pe seama acestei nunti. The Princess Catherine Report este activ si dupa casatorie. Si cum toate amanuntele legate de aceasta au fost deja dezvaluite, blogul face un sondaj asupra momentului cand cuplul regal al trebui sa aiba primul copil.

The Wills & Kate Update , un alt blog dedicat in totalitate nuntii regale s-a declarat inchis, iar autorul sau s-a reprofilat pe un blog dedicat evenimentelor tuturor celor cu sange albastru din Europa. Asa poate fi sigur ca nu va epuiza niciodata subiectul.

Povestea Will&Kate, deveniti Ducele si Ducesa de Cambridge, este abia la inceput. Intreaga blogosfera analizeaza fiecare actiune si comenteaza inzecit fiecare pas al cuplului regal. Se barfeste, se pariaza, se viseaza. Uneori oficial, alteori din auzite, lumea absoarbe cu incredere fiecare cuvant.

Sursa: Renne
Sursa foto: The Duke and Duchess of Cambridge depart Buckingham Palace

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.