Totul despre blog – S-au incheiat nominalizarile pentru concursul ‘Blogul cititorilor Renne 2012’

Scris de

Amatorii de bloguri au putut nominaliza pana pe 15 ianuarie 2012 blogurile pe care le vor vizita in 2012. Indiferent de tipul blogului, de frecventa de publicare sau de pozitia in clasamente, blogurile inscrise vor fi analizate si prezentate in cate un episod al serialului ‘Totul despre blog’.

Avem cinci nominalizari:

  • Cabral – Nominalizat chiar de doua ori, blogul personal al lui Cabral Ibacka nu este un jurnal, ci un caiet de insemnari, ganduri si amintiri. Dupa ce a stat multa vreme in primele zece bloguri ale topului ZeList, cabral.ro nu mai apare deloc in acest top. Pe langa un public numeros si o lista de bloguri care contine cateva zeci de bloguri, Cabral are si peste 19000 de fani pe Facebook.
  • Dana Rogoz  –  Dana Rogoz este cunoscuta prin rolurile din serialele de televiziune si prin munca de stilist la revista One. Blogul sau este legat de revista de moda la care lucreaza si contine pe langa articole despre evenimente si moda si multe articole personale. Lista de bloguri nu este mare si contine mai mult bloguri straine de moda.
  • Florentin Deac  – Unul dintre castigatorii editiei din 2011 a fost inscris si anul acesta in concurs. Blogul jurnalistului Florentin Deac este un blog personal de opinie. Abordeaza subiecte curente si scrie in stilul articolelor de investigatie.
  • Alex Mazilu  – Printre nominalizarile editiei 2012 avem si un blog de fotografie. Alex Mazilu se afla saptamana aceasta pe locul cinci in topul ZeList. Nu-i lipsesc nici lui sustinatorii, are peste 5500 de fani pe Facebook. Diferenta intre blogul sau si alte bloguri de fotografie este faptul ca nu se axeaza pe cantitate. Publica doar cate o fotografie pe articol si nu uita niciodata sa adauge cateva vorbe bine alese care s-o insoteasca.
  • MakeUp by Rouxy – Avem inscris in concurs si un blog profesional. MakeUp by Rouxy este un blog dedicat frumusetii, sfaturilor de machiaj si cosmetica. Autoarea lui este un makeUp artist profesionist cu un portofoliu vast, care organizeaza si cursuri de machiaj. Blogul nu este foarte bine cotat in ZeList, dar anul trecut a inregistrat peste 42 000 de utilizatori unici.

Acestea sunt nominalizarile noastre. Dupa o analiza atenta, vor fi prezentate spre votare, iar cel mai apreciat va fi invitat la interviu!

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.