Totul despre blog – Si vedetele au bloguri

Scris de

Am dat o raita prin lumea vedetelor emisiunilor de divertisment din televiziunile romanesti. Am ales in functie de frecventa aparitiei in mass-media si de notorietatea proprie, precum si dupa cotele de audienta. Stiri si barfe mondene despre vedetele construite ale televiziunilor romanesti sunt transmise prin mai toate mijloacele de comunicare, asa ca era de asteptat sa regasim si in bloguri personalitatea acestora.

Andreea Marin Banica detine un blog impresionant pe site-ul acasa.ro, inca din martie 2008. Cum era de asteptat, tot ce se scrie pe blog este despre domnia sa si proiectele sale. Nu lipsesc fotografiile, secventele video, cartile si interviurile luate pentru revista Business Woman. O multime de mesaje si comentarii o insotesc pretutindeni, desi vocea domniei sale nu se face auzita pe blog decat pentru anunturile umanitare ale fundatiei “Pretuieste viata”. In lista de bloguri pe care Andreea Marin Banica le urmareste se afla blogul lui Stefan Banica Jr. si mai multe bloguri de sanatate.

Carcotasul Serban Huidu are blog din septembrie 2008 si impartaseste cu ajutorul lui povesti si pareri si mai putin date de prezentare a propriei persoane. Este la curent cu tot ce se vorbeste in lumea mondena si comenteaza cu aceeasi limba ascutita ca si in emisiune. Drept urmare este pe locul 98 in topul zelist si are mai mult de 6000 de prieteni virtuali pe Facebook. Blogurile sale preferate sunt legate de KissFM si Cronica carcotasilor. Colegul lui de emisiune, Mihai Gainusa, are doar o tentativa de blog din 2007, cu o singura postare, si se incapataneaza sa scrie doar pe hartie.

Cum despre Mihaela Radulescu scrie toata lumea fara s-o consulte cineva daca e adevarat sau nu, o persoana cu initiativa s-a hotarat sa-i faca si blog. Zis si facut, preluand cateva texte publicate de Mihaela Radulescu, interviuri si fotografii cu cartile sale (pe care le si vinde online) si multe texte despre Mihaela Radulescu si Dani Otil scrise de terte persoane s-a constituit un blog cu numele vedetei. Nu stiu ce parere are dansa despre asta, dar ma bucur ca la finalul unor texte scrie clar ca nici Mihaela nici Dani nu au vreo legatura cu ce se povesteste pe acest blog. Dani Otil are blogul lui unde povesteste ce a mai facut, gandit, vazut. Un blog de aventuri si povesti haioase, de intamplari si maruntisuri zilnice.

Teo Trandafir avea un site propriu, dar deocamdata e suspendat. Are insa cont pe Twitter si speram ca acesta este functional.

Ar mai fi multe de spus pentru ca Romania are multe vedete. Blogurile sunt prezente si in viata acestora ca si in politica, mass-media, mediul de afaceri, sport si sanatate. Blogurile nu necesita surse valide de informare, ci doar prezinta opinii prelucrate si trebuie tratate ca atare. Insa, in mediul virtual nu este suficient sa porti un nume cunoscut ca sa ai succes.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.