Totul despre blog – Fondatorii retelei Twitter lucreaza la o noua platforma de bloguri

Scris de

Evan Williams s

generic cialis

i Biz Stone, co-fondatorii retelei Twitter si platformei Blogger, pregatesc lansarea unui nou proiect dedicat blogurilor: Medium. Cei doi isi propun realizarea unei platforme adresate acelora care se simt coplesiti de Blogger, WordPress sau Tumblr, dar in acelasi timp considera Twitter prea putin ofertant. Deocamdata, ultimul produs al companiei Obvious Corporation este disponibil doar ca vizualizare.

Medium nu va fi o platforma complet noua, dimpotriva, proiectul celor doi va ingloba facilitati intalnite deja de public la Pinterest, Tumblr, Blogger sau Reddit si se va baza in mare parte pe Twitter. Cei 13 ani de experienta ai fondatorilor le permit acestora sa abordeze o reinterpretare a blogurilor. Scopul lor nu este revolutionarea modalitatilor de distribuire a continutului, ci sustinerea realizarii unui continut de calitate superioara.

Design-ul va fi unul minimalist, postarile fiind reprezentate de fotografii, text sau o combinatie a acestora. Materialele sunt organizate in colectii si pot fi sortate in functie de numarul de voturi adunate de la comunitate. Selectarea unei persoane din comunitate nu va deschide automat o pagina care sa afiseze toate postarile acesteia, ci va duce la o pagina de profil de unde se vor putea alege postarile care prezinta interes. Scopul noii platforme nu este urmarirea comunitatii, ci explorarea continutului in functie de subiect, de unde si organizarea acestuia in colectii: „Multe servicii au avut succes prin inlesnirea modalitatilor de distribuire a continutului, dar progresul continutului a fost foarte slab.”, spune Williams.

Sursa: http://fox2now.com
Sursa foto: http://fox2now.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.